Vanda Kučera panelista na konferenciji „Women of Influence"

Direktorka korporativnih poslova I&F McCann Grupe, Vanda Kučera, učestvovala je u panelu na konferenciji "Women of influence", u organizaciji TGI GROUP INTERNATIONAL, a pod pokroviteljstvom Srpske asocijacije menadžera, Udruženja poslovnih žena Srbije i Kluba prvih žena.

Konferenciju je otvorila potpredsednica Vlade Srbije, dr Zorana Mihajlović, a među aktivnim učesnicama su bile i ambasadorka Izraela, njena ekselencija Alona Fišer-Kam i ambasadorka Brazila, njena ekselencija Izabel Azavedo Hejvaert.

Panel pod nazivom „FEMALE LEADERSHIP: BREAKING THE IMPASSE“ , imao je za cilj da preispita trenutno stanje na našem tržištu kada su u pitanju rodni odnosi i rodna jednakost u liderstvu, kao i razlike između muškaraca i žena kada je rukovođenje u pitanju.

Pored Vande, u panelu su učestvovale i Yana Mikhailova, izvršna direktorka kompanije Nestle Adriatic, Danijela Jovanović, generalna direktorka kompanije ATTICA MEDIA, a moderator panela bila je Jelica Dragović, direktorka Instituta za javne nabavke.

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.