Zlato za Lav, mts Box, msu ARt…

Agencija McCann Beograd osvojila je najviše, šest zlatnih nagrada na godišnjoj dodeli UEPS priznanja.

Zlato su dobile kampanje realizovane za Lav kokice, mts Savršeno skockani Box paketi, studija Istina o mladima, Jazz Crawl BG JAZZ servisa, kao i msu ARt najveća virtuelna izložba svih vremena koja je pored zlata dobila i prestižno priznanje Dragan Sakan – Nova Ideja.

Drive agencija koja, kao i McCann Beograd, posluje u okviru I&F McCann Grupe, osvojila je srebrnu nagradu za kampanju L’Oreal Make up.

Tekst je objavljen na: http://www.media-marketing.com/vijesti/zlato-za-lav-mts-box-msu-art/

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.