Odnos klijenta i agencije je kao brak muškarca i žene

Naš Vladimir Dimovski na Play Media Day održaće predavanje na temu "Just Married - The Honeymoon is Over“.

Play Media Day 02, koji agencija Play Team organizuje 19. maja ove godine u Banjaluci, na sjajnu listu govornika dodao je i Vlatka Dimovskog, marketinškog stručnjaka iz Skopja, koji će predstaviti temu „Just Married – The Honeymoon is Over“.

Odnos agencije i klijenta se može uporediti sa brakom dvoje ljudi jer i jedan i drugi odnos zahtijeva najprije “udvaranje”, zatim poštovanje, razumijevanje, strpljenje i mnogo kompromisa. Istovremeno, prosječna saradnja agencije i klijenta, baš kao i prosječan moderan brak, ima sve kraći vijek trajanja i sve više izazova pred sobom. O održavanju odnosa uspješnim i svježim, čuvanju braka od izazova, njegovanju leptirića do zlatne godišnjice, šta zaista znači kada se zavjetujemo “i u dobru i u zlu”, te kako izgleda prvi dan poslije medenog mjeseca? Na ova i druga složena pitanja univerzuma pokušaće da odgovori “bračni savjetnik” Vlatko Dimovski.

Vlatko Dimovski je već 20 godina u advertajzing biznisu. U McCann Skopje dolazi kao grafički dizajner, u vrijeme kada je marketing biznis u Makedoniji još uvijek bio na samom začetku, a 16 godina kasnije nalazi se na poziciji direktora operacija za Adriatic region u okviru I&F McCann Grupe, odgovoran za tržišta Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Albanije. Prvi je donio kanskog lava na Balkan i to zlatnog, a od tada do danas stoji iza mnogobrojnih regionalnih i međunarodnih nagrada u oblasti kreativne industrije. Saradnik je i partner za više od 200 klijenata tokom ovih 20 godina i tako pravi sagovornik za bračna i klijentska pitanja.

Originalna vest nalazi se na linku: http://www.media-marketing.com/vijesti/odnos-klijenta-i-agencije-je-kao-brak-muskarca-i-zene/

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.