Nagrade za McCann Stockholm na festivalu Swedish Content Awards

McCann Stockholm, koji posluje u okviru I&F McCann Grupe, osvojio je dve zlatne i jednu specijalnu nagradu žirija na festivalu Swedish Content Awards. Ove nagrade posebno se cene jer ih dodeljuje Asocijacija švedskih agencija (Swedish Content Agencies ), koje se bave proizvodnjom onlajn sadržaja.

U kategoriji Javni sektor, agencija je osvojila zlatno priznanje za projekat „Doživi vršnjačko nasilje” o kome smo pisali u prethodnim brojevima. Kampanju možete videti na linku: https://www.youtube.com/watch?v=NKln3HNkwIU

Ista ova kampanja osvojila je svojevrsni Grand Slam, specijalno priznanje žirija u kategoriji Komunikacije ka potrošačima.

Drugo zlatno priznanje osvojila je kampanja Nordea Banking Detox u kategoriji Bankarstvo, Finansije i Osiguranje.

Više informacija o nagradama nalazi se na linku:
https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2017/05/31/har-ar-vinnarna-i-swedish-content-awards-2017/

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.