MCCANN SARAJEVO PARTNER PODRŠKE SUMMIT 100: DOGOVOR ZA NOVO DOBA

Vodeća poslovna inicijativa u regionu okupila je u Sarajevu ovog vikenda biznis i političke lidere jugoistočne Evrope na petom po redu Samitu 100. Ove godine je u fokusu dijaloga bilo preuzimanje odgovornosti za čvršće povezivanje zemalja regiona kroz konkretne prijedloge za unapređenje privredne saradnje. Veliki broj medija iz Bosne i Hercegovine i okruženja pratio je dvodnevni program Samita 100, koji su ove godine, pod motom „Dogovor za novo doba“, organizovali BBI banka i ASA Prevent grupacija iz Bosne i Hercegovine, uz podršku Združenja Manager iz Slovenije, Srpske asocijacije menadžera,Hrvatske udruge poslodavacaAtlas grupe iz Crne Gore i Alkaloida iz Makedonije.

Partner podrške Samita 100 bila je i agencija McCann Sarajevo, članica I&F McCann Grupe.Vesna Vlašić Jusupović, direktorica agencije: „Ponosni smo na činjenicu da je naša agencija, McCann
Sarajevo
, pozvana da bude partner podrške Samita 100, koji je prvi put održan u našoj zemlji. Čast je biti dio značajnog projekta regionalne saradnje koja ujedno predstavlja izvanrednu priliku za umrežavanje i dijalog, ali i implementaciju projekata od krucijalne važnosti za ekonomski razvoj regiona.”

Tekst je objavljen na: http://www.media-marketing.com/24-sata/24-sata-mccann-sarajevo-edvin-jurin-hdd-mcdonalds/

 

"I&F McCann Grupa" jedna je od vodećih komunikacijskih mreža u Jugoistočnoj Evropi uspešno posluje u osam zemlja: Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bugarskoj. Međunarodnim, regionalnim i lokalnim klijentima pruža najkvalitetnija strateška i kreativna rešenja za razvoj brendova, kroz sve kanale komunikacije. Agencije koje posluju u okviru "I&F McCann Grupe" deo su "McCann Worldgroup" (www.mccannworldgroup.com), jedne od najvećih međunarodnih mreža, koja danas posluje u više od 120 zemalja sveta, sa tradicijom dugom čak 111 godina, koja posluje u sastavu "Interpublic Group of Companies" (www.interpublic.com), najstarije američke multinacionalne komunikacijske korporacije, sa sedištem u Njujorku.