Jana Rastovac Savić član žirija na Ad Stars festivalu advertajzinga u Pusanu

Kreativna direktorka agencije “McCann Beograd”, Jana Rastovac Savić, izabrana je za člana žirija Ad Stars festivala advertajzinga u Pusanu, prvog svetskog festivala koji obuhvata offline i online svet.

Festival u  Pusanu predstavlja najbolji uvid u sam vrh svetske kreativnosti. Ove godine posebna pažnja biće posvećena mladim kreativcima koji će na festivalu moći da predstave svoje radove,  ali i da se upoznaju sa iskustvima svetski priznatih kreativaca u okviru programa “Young stars“.

Poziv na učešće u žiriju veliko je priznanje za dosadašnji rad Jane Rastovac Savić, kao i za celokupnu kreativnu industriju u našoj zemlji.

Marketinšku agenciju “McCann Beograd” 1997. godine osnovao je Srđan Šaper. Agencija “McCann Beograd” pruža ceo spektar kreativnih usluga i deo je „McCann Grupe”, jednog od najvećih komunikacijskih sistema u jugoistočnoj Evropi, koji posluje u osam zemalja: Srbija, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Albanija, Hrvatska, Slovenija i Bugarska. “McCann Grupa” ima preko 150 nagrada osvojenih na domaćim i međunarodnim festivalima i jedina je kompanija sa ovih prostora koja je osvojila dva kanska lava na najznačajnijem svetskom advertajzing festivalu u Kanu. “Zlatnog lava“ 2009. godine osvojila je agencija “McCann Skoplje”, a 2011. godine „Bronzanog lava“ dobila je agencija “McCann Beograd”. Sve agencije, članice “McCann Grupe”, kao deo najveće svetske komunikacione grupacije „McCann Worldgroup“, svojim kvalitetom i načinom rada, klijentima pružaju najbolje međunarodno iskustvo i vrhunsku lokalnu ekspertizu iz oblasti komunikacija.