I&F MCCANN GRUPA DOBILA PRIZNANJE KAO KORPORATIVNI SUPERBREND

I&F McCann Grupa, jedan od vodećih komunikacionih sistema u jugoistočnoj Evropi dobila je priznanje “Corporate Superbrands” na svečanosti Superbrands Serbia 2015/16. Poslovna reputacija i priznanje javnosti, doslednost i pouzdanost, dobra poslovna praksa, korporativna i društvena odgovornost bili su kriterijumi prilikom odlučivanja o najuspešnijim korporativnim superbrendovima u Srbiji. Pored istaknutih imena iz oblasti privrede, marketinga, medija, anketirano je i javno mnjenje kroz istraživanje u vidu ankete o kompanijima koje su najupešnije u svojim delatnostima. Prizanje za I&F McCann Grupu potvrda je uspeha i podstrek u ostvarivanju strateških ciljeva u razvoju komunikacione industrije, doprinosa razvoju struke i edukaciji javnosti, društvene odgovornosti u poslovanju i ulaganja u zajednicu.

“I&F McCann Grupa uspešno posluje već 20 godina i sve to vreme posvetili smo osmišljavanju, kreiranju, razvoju i unapređenju brendova naših partnera. Kada ste iskreno, sa ljubavlju, kao i sa velikim znanjem i profesionalizmom posvećeni svom poslu, onda i sami, kao agencija, postajete brend“ kaže Vanda Kučera, direktorka korporativnih poslova I&F McCann Grupe.


Superbrands je osnovan 1994. godine u Velikoj Britaniji i predstavlja vodeću svetsku platformu za promociju brendova radi povećanja informisanosti o brendingu i promociju kroz prepoznavanje i utvrđivanje vodećih internacionalnih i lokalnih brendova u svakoj zemlji članici, kojih ima 90 širom sveta.

Tekst je objavljen na: www.ueps.org.rs/if-mccann-grupa-dobila-priznanje-kao-korporativni-superbrend/

 

"I&F McCann Grupa" jedna je od vodećih komunikacijskih mreža u Jugoistočnoj Evropi uspešno posluje u osam zemlja: Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bugarskoj. Međunarodnim, regionalnim i lokalnim klijentima pruža najkvalitetnija strateška i kreativna rešenja za razvoj brendova, kroz sve kanale komunikacije. Agencije koje posluju u okviru "I&F McCann Grupe" deo su "McCann Worldgroup" (www.mccannworldgroup.com), jedne od najvećih međunarodnih mreža, koja danas posluje u više od 120 zemalja sveta, sa tradicijom dugom čak 111 godina, koja posluje u sastavu "Interpublic Group of Companies" (www.interpublic.com), najstarije američke multinacionalne komunikacijske korporacije, sa sedištem u Njujorku.