I&F McCann Ćošak: Kako da osvojite poslodavca?

Dobar CV može da vam otvori vrata posla iz snova, a dobro predstavljanje omogućiće vam da taj posao i dobijete!

Prvo predavanje održano pre nekoliko meseci u okviru I&F McCann Ćoška pod nazivom „Kako da osvojite poslodavca” bilo je posvećeno pisanju dobrog CV-ja. Cilj je bio da se polaznici upoznaju sa načinom pisanja CV-ja, jer dobar CV može da otvori vrata posla iz snova, a dobro predstavljanje omogućava dobijanje posla. Veliko interesovanje uticalo je da predavači iz HR sektora I&F McCann Grupe održe još jedno predavanje na istu temu kako bi polaznicima pokazali kako da napišu odgovarajuću radnu biografiju, pokažu svoja znanja i veštine, iskažu motivisanost za dobijanje posla, i postave potencijalnom poslodavcu prava pitanja.

Predavanje poslednje srede u junu mesecu (29.06., Tribinska sala Doma omladine Beograda) održaće Lana Andrić Šaranović, HR Managerka i Hana Mates, HR koordinatorka I&F McCann Grupe.

Na tržištu na kom jeste teško naći posao i na kom se veliki broj kandidata prijavljuje za svaku poziciju, veliki je izazov doći do toga da vas neka kompanija pozove na razgovor za posao.” kaže Lana Andrić Šaranović i naglašava: “Dobro napisana biografija, prilagođena poslodavcu i poziciji ključna je da biste bili pozvani na intervju. I tada ste tek savladali prvi korak, razogovor za posao zahteva posebnu pripremu. Ovo predavanje je prilika da svi polaznici saznaju kako da na najbolji način pokažu ono što umeju i mogu.”

Cilj I&F McCann Ćoška je da se kroz predavanja srednjoškolci, studenti, mladi preduzetnici, kao i svi zainteresovani upoznaju sa veštinama koje će im pomoći u profesionalnom usavršavanju i razvoju karijere.
Svi zainteresovani mogu da se prijave putem e-maila: beograd@americancorners.rs

Tekst je objavljen na http://www.advertiser-serbia.com/mccann-cosak-kako-da-osvojite-poslodavca/

 

"I&F McCann Grupa" jedna je od vodećih komunikacijskih mreža u Jugoistočnoj Evropi uspešno posluje u osam zemlja: Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bugarskoj. Međunarodnim, regionalnim i lokalnim klijentima pruža najkvalitetnija strateška i kreativna rešenja za razvoj brendova, kroz sve kanale komunikacije. Agencije koje posluju u okviru "I&F McCann Grupe" deo su "McCann Worldgroup" (www.mccannworldgroup.com), jedne od najvećih međunarodnih mreža, koja danas posluje u više od 120 zemalja sveta, sa tradicijom dugom čak 111 godina, koja posluje u sastavu "Interpublic Group of Companies" (www.interpublic.com), najstarije američke multinacionalne komunikacijske korporacije, sa sedištem u Njujorku.