I&F McĆošak: Brend i digitalni marketing

U sredu 19. oktobra, jesenja sezona I&F McĆoška nastavila se predavanjem Brend i digitalni marketing, koje je u Tribinskoj sali Doma omladine Beograda održala Dragana Marković, menadžerka za poslovni razvoj fullservice digitalne agencije Drive koja posluje u okviru I&F McCann Grupe.

"U digitalnim medijima brendovi imaju prostora da prilagode svoju oglasnu poruku mediju, korisniku, vremenu i uređaju, a takođe sami digitalni mediji postali su interaktivniji i brendovi imaju više mogućnosti da postanu deo života korisnika. Ovo im daje mogućnost da oglasne poruke imaju različite ciljeve, od povećanja svesti o brendu, angažovanja korisnika do konkretne onlajn kupovine. Na predavanju Brend i digitalni marketing govorili smo o predstavljanju brendova na digitalnim medijima, pripremi atraktivnog content-a i prilagođavanju oglasne poruke mediju, korisniku, vremenu i uređaju," rekla je Dragana.

I&F McĆošak organizuju Američki kutak u Beogradu i I&F McCann Grupa, kako bi doprineli boljem razumevanju delatnosti i prenošenju znanja i veština koje čine savremeni svet komunikacija. Predavanja su besplatna,a broj mesta je ograničen. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem e-maila: beograd@americancorners.rs

Tekst je objavljen na: http://marketingmreza.rs/if-mccosak-brend-i-digitalni-marketing/

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.