I&F McCann Grupa podržala konferenciju Sinergija 16

Savremeno poslovanje nezamislivo je bez implemetiranja najnovijih tehnologija, dubinske analize podataka, praćenja trendova i korišćenja inovativnih alata. I&F McCann Grupa, kao jedan od vodećih komunikacionih sistema koji u svom portfoliu razvija digitalne delatnosti u agencijama u svom sastavu podržala je ovogodišnju konferenciju Sinergija 16 kao „zlatni sponzor“.

„Digitalna transformacija dubinski utiče na razvoj poslovnih modela kao i celokupne industrije oglašavanja. Digital je ranije predstavljao jedan medijski kanal, a sada je samostalni medij i pokretač promena. Konferencija Sinergija 16 je mesto razmene i sticanja znanja, i ponosni smo što smo kao jedan od partnera preneli svoja iskustva o tome kako podaci i nove tehnologije utiču na razvoj advertajzinga i kako ih mi koristimo u kreiranju komunikacije između brendova i potrošača.“ kaže Marija Vićić, direktorka komunikacija I&F McCann Grupe.

Na konferenciji je jedno od predavanja održala i Katarina Kostić, direktorka razvoja medijskih operacija I&F McCann Grupe za JI Evropu pod nazivom “How big data & Technology changed Advertising Industry“.

Sinergija je najveća i najuticajnija godišnja konferencija posvećena informaciono-komunikacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni. Pored stručne IT javnosti Sinergija je posvećena svima koji su zainteresovani za unapređenje i razvoj svog biznisa, organizacionih i tehnoloških procesa i optimizaciju kompanijskih resursa kroz upotrebu najsavremenije tehnologije i alata.

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.