Džon Rajt: Računam na kreativnost ovog dela Evrope

Džon Rajt, Regionalni direktor za Centralnu i Istočnu Evropu i ujedno Direktor strateškog poslovnog razvoja, EMEA u okviru agencijske mreže McCann, obišao je sedište I&F McCann Grupe i agencije koje posluju u njenom sastavu u Beogradu. Tom prilikom razmenio je iskustva sa kolegama iz agencija McCann Beograd, ali i UM i Drive, i upoznao se sa tržištem u regionu Jugoistočne Evrope, potencijalima kreativne industrije u ovom delu Evrope, kao i poslovnim planovima ovih agencija u narednom periodu. Džon Rajt je izrazio zadovoljstvo kreativnim rešenjima beogradskog tima McCann i čestitao je na uspehu koje su na lokalnom Effie takmičenju ostvarile agencije McCann i UM Beograd.

Džon Rajt je kao Regionalni direktor za Centralnu i Istočnu Evropu zadužen za još bolju integraciju svih agencija koje posluju u okviru ove agencijske mreže i osmišljavanje i realizovanje izuzetnih i efikasnih kreativnih rešenja koja će biti prepoznata kao takva od strane najznačajnih advertajzing festivala i klijenata. U godini kada je pored agencija u Beogradu i Zagrebu, koje posluju u okviru I&F McCann Grupe, najefikasnijom na evropskom nivou proglašena i agencijska mreža McCann Worldgroup Europe, poseta Džona Rajta je značajna i predstavlja priznanje za uspešno poslovanje agencija u Jugoistočnoj Evropi.

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.