BiH got Annie!

REGION – McCann Sarajevo je u proteklom periodu sa zadovoljstvom učestvovalo u kreiranju i realizaciji projekta „Annie“, prvog bosansko-hercegovačkog profesionalnog mjuzikla za decu i odrasle, koji je u saradnji sa Institutom za teatar, muziku i multimediju (iMTM) i Narodnim pozorištem Sarajevo, nakon višemesečnih proba, premierno izveden 3. i 4. juna.


„Mesecima se radilo na produkciji i promociji i sretni smo što su iza nas dve noći u kojima je sala Narodnog pozorišta bila ispunjena do poslednjeg mesta. Za nas ovo nije uobičajen projekat. Uloženo je mnogo truda, ali rad sa decom sam po sebi predstavlja nagradu, a videti sreću na licima svih učesnika i publike još veću. Drago nam je da se, pored kulturnog značaja projekta, kroz rad na predstavi izgradila kompletna generacija dece edukovane u oblasti muzičkog teatra, a cela priča je pružila i odličnu priliku za pomoć deci bez roditeljskog staranja u BiH kroz različite oblike podrške. Zaista smo ponosni što imamo priliku kreirati i neke drugačije priče“, izjavila je Vesna Vlašić Jusupović, direktorka McCann Sarajevo.


U toku priprema ostvarena je saradnja sa Centrom Duga Art iz Centra za decu bez roditeljskog staranja Duga iz Kulen Vakufa. U foajeu Narodnog pozorišta svi zainteresovani imali su priliku kupiti slikovnicu “Bajka o mesecu” čiji je izdavač Fondacija Centra koja je na ovaj način prikupila značajna sredstva namenjena štićenicima. “Kroz rad na mjuziklu inicirali smo i kampanju kojom želimo pomoći ovom Centru koji brine o deci uzrasta do šest godina. Nadam se da ćemo, nakon ovih simboličnih akcija, biti u mogućnosti i više se uvezati“, dodala je Alma Ferović Fazlić, direktorka iMTM-a.

Tekst je objavljen na: http://marketingmreza.rs/bih-got-annie/

 

"I&F McCann Grupa" jedna je od vodećih komunikacijskih mreža u Jugoistočnoj Evropi uspešno posluje u osam zemlja: Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bugarskoj. Međunarodnim, regionalnim i lokalnim klijentima pruža najkvalitetnija strateška i kreativna rešenja za razvoj brendova, kroz sve kanale komunikacije. Agencije koje posluju u okviru "I&F McCann Grupe" deo su "McCann Worldgroup" (www.mccannworldgroup.com), jedne od najvećih međunarodnih mreža, koja danas posluje u više od 120 zemalja sveta, sa tradicijom dugom čak 111 godina, koja posluje u sastavu "Interpublic Group of Companies" (www.interpublic.com), najstarije američke multinacionalne komunikacijske korporacije, sa sedištem u Njujorku.