UEPS 2014

Na ovogodišnjoj dodeli UEPS nagrada McCann Beograd je osvojio 13, a agencija MRM Beograd jedno priznanje.

UEPS 2014

Posebno smo ponosni na dve Prve nagrade – za kampanju “Drama u taksiju” za JDP (kategorija korporativne komunikacije) i za kampanju  Raiffeisen banke “Ponovo Može” (kategorija finansije i bankarstvo). Pored ovih, nagrađeni su I naši radovi za Telekom Srbija, vinariju Tikveš, Muzej nauke i tehnike, fitnes centar FitCurves, radionicu za izradu kravata “Maskot”, kao za i humanitarnu akciju pomoći ugroženima od poplava “Kiša još uvek pada”.

Kreativni tim agencije MRM Worldwide Beograd dobio je bronzano priznanje za kampanju Banca Intesa, dok je nagrada za životno delo dodeljena Nadeždi Milenković, nekadašnjoj kreativnoj direktorki u agenciji McCann Erickson Beograd.

"I&F McCann Grupa" jedna je od vodećih komunikacijskih mreža u Jugoistočnoj Evropi uspešno posluje u osam zemlja: Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bugarskoj. Međunarodnim, regionalnim i lokalnim klijentima pruža najkvalitetnija strateška i kreativna rešenja za razvoj brendova, kroz sve kanale komunikacije. Agencije koje posluju u okviru "I&F McCann Grupe" deo su "McCann Worldgroup" (www.mccannworldgroup.com), jedne od najvećih međunarodnih mreža, koja danas posluje u više od 120 zemalja sveta, sa tradicijom dugom čak 111 godina, koja posluje u sastavu "Interpublic Group of Companies" (www.interpublic.com), najstarije američke multinacionalne komunikacijske korporacije, sa sedištem u Njujorku.