Srđan Šaper dobitnik priznanja "Grand Slam"

Srđan ŠaperZahvaljujući višedecenijskom iskustvu, kao i kreativnom radu na brojnim kampanjama za domaće i međunarodne brendove osnivač agencije McCann Beograd, Srđan Šaper, dobio je priznanje “Grand Slam” za doprinos srpskom i regionalnom advertajzingu na manifestaciji “mt:s Noć Reklamoždera” koja se tradicionalo, po 13. put održala u Srbiji.

“Veoma sam srećan zbog ove nagrade, jer ona ne pripada samo meni, već i timu mladih i kreativnih ljudi koji čine McCann Beograd”, izjavio je ovim povodom Srđan Šaper, ovogodišnji laureate i jedan od vodećih stručnjaka u oblasti marketinga i komunikacija na ovim prostorima.

Srđan Šaper, kao jedan od donosioca novih vetrova u svet advertajzinga na našim prostorima u koji je ušao pre više od 25 godina, nalazi se na čelu “McCann Grupe”, vodeće kompanije za pružanje usluga u oblasti tržišnih komunikacija. Agencije, članice ovog sistema, uspešno posluju u osam zemalja jugoistočne Evrope i svojim kvalitetom i načinom rada, klijentima pružaju međunarodno iskustvo, kao deo najveće svetske komunikacione grupacije “McCann Worldgroup, i lokalnu ekspertizu. McCann Grupa pored mnogobrojnih nagrada je i jedina kompanija na ovim prostorima koja ima osvojena dva kanska lava na najznačajnijem svetskom advertajzing festival u Kanu, a svojim klijentima nudi ceo spektar marketinških usluga.

Srđan Šaper godinama podržava brojne kulturne, obrazovne i humanitarne projekte, a predaje i komunikacije na postdiplomskim studijama Fakulteta dramskih umetnosti Univerziteta u Beogradu, gde je i sam diplomirao filmsku i televizijsku režiju. Učestvuje i na brojnim međunarodnim i domaćim konferencijama gde često drži i predavanja iz oblasti marketinga i komunikacija. Potpredsednik je Srpske asocijacije menadžera, član Američke privredne komore, Međunarodnog udruženja propagandista i Srpsko-britanskog poslovnog kluba.

Pogledajte video.

Marketinška agencija McCann Erickson Beograd posluje u Srbiji od aprila 1997. godine. Osnovana je od strane Srđana Šapera. Specijalizovana je da pruža sveobuhvatan obim kreativnih usluga, zapošljava preko 80 zaposlenih, a deo je najvećeg komunikacijskog sistema u Srbiji i regionu, McCann Grupe u okviru koje posluje petnaest agencija u pet zemalja jugoistočne Evrope (Srbija, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina i Albanija). Sve agencije, članice ovog sistema, kao deo najveće svetske komunikacione grupacije McCann Worldgroup, svojim kvalitetom i načinom rada, klijentima pružaju najbolje međunarodno iskustvo i vrhunsku lokalnu ekspertizu iz oblasti komunikacija.