Solidarnost: „I&F McCann Grupa” pomaže ugroženima od poplava

 

Kompanija „I&F McCann Grupa” kao prvu pomoć donirala je million i po dinara za pomoć ugroženima i otklanjanje posledica i sanaciju štete uzrokovane katastrofalnim poplavama u Srbiji. Sredstva su uplaćena na račun koji je Vlada Republike Srbije otvorila za ove namene. Pored novčane pomoći organizaciji Crvenog krsta dostavljeno je i pola tona konzervirane hrane kao i kompjuter laptop koji im je u ovom trenutku neophodan radi obrade podataka.

„I&F McCann Grupa“ pozvala je sve svoje zaposlene u Srbiji i regionu, da prema svojim mogućnostima pokažu solidarnost sa najugroženijim sugrađanima i uključe se u akciju prikupljanja pomoći – higijenskih sredstava, hrane, vode, odeće, ćebadi i drugih potrepština za stanovnike sa područja koja su najviše pogođena poplavama. Veliki broj naših zaposlenih odazvao se apelu kroz volontiranje u prihvatnim centrima, stavljanjem na raspolaganje motornih čamaca i zaštitne opreme, sakupljanjem i dostavljanjem neophodnih sredstava, kao i na druge načine, a deo zaposlenih u „I&F McCann Grupi“ i agencijama u njenom sastavu odlučio je da donira deo svojih zarada za pomoć ugroženima.

Solidarnost i naša građanska dužnost je da učinimo sve što je u našoj moći da pomognemo. U situaciju kada su hiljade ljudi ostali bez svojih domova i kada još uvek postoji velika opasnost od poplava moramo da učinimo sve da pružimo pomoć onima kojima je ona najpotrebnija. „I&F McCann Grupa“ pored već doniranih sredstava i u narednom periodu će nastaviti sa aktivnostima u cilju pomoći ugroženima.

“I&F McCann Grupa” jedna je od vodećih komunikacijskih mreža u Jugoistočnoj Evropi uspešno posluje u osam zemlja: Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bugarskoj. Međunarodnim, regionalnim i lokalnim klijentima pruža najkvalitetnija strateška i kreativna rešenja za razvoj brendova, kroz sve kanale komunikacije. Agencije koje posluju u okviru “I&F McCann Grupe” deo su „McCann Worldgroup“ (www.mccannworldgroup.com), jedne od najvećih međunarodnih mreža, koja danas posluje u više od 120 zemalja sveta, sa tradicijom dugom čak 111 godina, koja posluje u sastavu „Interpublic Group of Companies“ (www.interpublic.com), najstarije američke multinacionalne komunikacijske korporacije, sa sedištem u Njujorku.