PRiZNANJE za inovativnu upotrebu digitalnih kanala komunikacije

Komunikacioni tim I&F McCann Grupe nagrađen je PRiZNANJEM za upotrebu digitalnih medija i novih tehnologija u komunikaciji. Nagrađena kampanja realizovana je za projekat ARt, najveća virtuelna izložba svih vremena, koji je McCann Beograd kreirao za Muzej savremene umetnosti u Beogradu.

„Ova nagrada predstavlja priznanje za timski i posvećen rad svih kolega kao i Muzeja savremene umetnosti, koji je sa poverenjem podržao kampanju. Uvek se trudimo da iskoračimo hrabro u osmišljavanju komunikacije koja je inovativna i kreativna i ostvaruje rezultate. Ponosni smo na snažne ideje koje su prepoznate u lokalnim i međunarodnim okvirima i koje su nagrađene od cenjenog žirija za nagradu PRiZNANJE. Ova nagrada nastavlja niz drugih koje smo do sada osvojili u godini u kojoj kao kompanija obeležavamo 20 godina od osnivanja”, rekla je Marija Vićić, direktorka komunikacija I&F McCann Grupe.

PRiZNANJA dodeljuje Društvo Srbije za odnose s javnošću, koje ove godine takođe obeležava 20 godina rada. Na adresu Društva je, u okviru ovogodišnjeg konkursa, stiglo 67 prijava u 16 kategorija.

Originalna vest nalazi se na linku: http://www.advertiser-serbia.com/priznanje-za-inovativnu-upotrebu-digitalnih-kanala-komunikacije/

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.