McCANN PAROBRODIRANJE: Izložba Identical

Izložba Identical, poslednja u nizu događaja u okviru McCann Parobrodiranja u ovoj godini, biće otvorena u utorak 15. decembra u 19h u UK Parobrod. Izložbom će biti predstavljen istoimeni dokumentarni i autorski projekat čija okosnica je preispitivanje i poigravanje sa sličnostima između Kristine Jovanović i Sandre Stojanović, koje su obe članice krativnog tima agencije McCann Beograd.

McCANN PAROBRODIRANJE: Izložba Identical

Projekat Identical je u toku godine spontano nastao i postao mesto za kreativno izražavanje i projekciju, te će u okviru izložbe biti prikazani materijali i koncepti velikog broja autora, među kojima su Kristina Jovanović, Sandra Stojanović, Dženet Koko, Milan Nasković, Manja Lekić, Marko Marković, Branko Starčević, Branko Andrejević, Miloš Paunović, Dubravka Perišić, Marija Maša Milanković, Marko Pejović i Marko Kažić.

McCANN PAROBRODIRANJE: Izložba Identical

 Izložbu Identical posetioci će moći da vide do 18. decembra, a više informacija o događaju dostupno je na Facebook event-u.

McCANN PAROBRODIRANJE: Izložba Identical

McCann Parobrodiranje je projekat agencije McCann Beograd, u okviru koga je u saradnji sa UK Parobrod realizovan niz zanimljivih i korisnih predavanja, edukativnog radionica i događaja.  

Tekst je objavljen u Cosmopolitenu na portalu: Cosmopolitan

"I&F McCann Grupa" jedna je od vodećih komunikacijskih mreža u Jugoistočnoj Evropi uspešno posluje u osam zemlja: Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bugarskoj. Međunarodnim, regionalnim i lokalnim klijentima pruža najkvalitetnija strateška i kreativna rešenja za razvoj brendova, kroz sve kanale komunikacije. Agencije koje posluju u okviru "I&F McCann Grupe" deo su "McCann Worldgroup" (www.mccannworldgroup.com), jedne od najvećih međunarodnih mreža, koja danas posluje u više od 120 zemalja sveta, sa tradicijom dugom čak 111 godina, koja posluje u sastavu "Interpublic Group of Companies" (www.interpublic.com), najstarije američke multinacionalne komunikacijske korporacije, sa sedištem u Njujorku.