McCann Beograd najbolja agencija u Srbiji

Na manifestaciji “Marketinški događaj godine” kreativna gencija “McCann Beograd” dobila je nagradu “Punom parom napred” u kategoriji “Projektovanje i programiranje tržišnih  komunikacija”, kao najbolja agencija u Srbiji.

Agencija “McCann Beograd” u prethodnoj godinu ostvarila je značajne poslovne rezultate i zapažene uspehe, proširila krug poslovnih partnera i uspešnih projekata, pomerajući granice profesionalizma u oblasti komunikacija na domaćem tržištu, a sve u koraku sa aktuelnim svetskim trendovima. Prilikom izbora najuspešnije agencije u Srbiji stručni savet imao je u vidu ekonomske, ali i poslovne kriterijume.

“Ova nagrada je značajno priznanje za rezultate koje smo ostvarili, kao i za doprinos razvoju komunikacija u našoj zemlji. Vrhunska kreativnost, inovatinost i vrednosni doprinos koji smo dali mnogobrojnim brendovima, kompanijama i samom trzištu predstavljaju našu viziju razvoja. Ponosni smo na činjenicu da smo u ovim teškim vremenima za našu struku, ne samo kod nas, već i u svetu, uspeli i da angažujemo mlade i talentovane kadrove koji su agenciji doneli jednu novu energiju, a posebno smo srećni što nam ovo priznanje stiže u godini kada obeležavamo 15 godina od kada je Srdjan Saper osnovao agenciju u Srbiji”, izjavila je Zdenka Milanović, direktorka agencije “McCann Beograd” ovom prilikom.

Na istoj svečanosti, agencija “Fastbridge”, specijalizovana za strateško planiranje oglasnih kampanja na digitalnim medijima, proglašena je najboljom u kategoriji “Marketing na Internetu”, dok je gospodin Srđan Šaper, osnivač i vlasnik “McCann Grupe”, dobio priznanje za “Razvoj marketinške misli”, nagradu za dosadašnji rad i doprinos u oblasti razvoja tržišnih komunikacija i marketinške misli.

Na tradicionalnoj godišnjoj manifestaciji “Marketinški događaj godine”, koja se po šesti put održava se u organizaciji časopisa “Taboo”, dodeljuju se nagrade i priznanja najuspešnjim agencijama, kompanijama i pojedincima za ostvarene rezultate u struci.

 

Marketinška agencija McCann Erickson Beograd posluje u Srbiji od aprila 1997. godine. Osnovana je od strane Srđana Šapera. Specijalizovana je da pruža sveobuhvatan obim kreativnih usluga, zapošljava preko 80 zaposlenih, a deo je najvećeg komunikacijskog sistema u Srbiji i regionu, McCann Grupe u okviru koje posluje petnaest agencija u pet zemalja jugoistočne Evrope (Srbija, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina i Albanija). Sve agencije, članice ovog sistema, kao deo najveće svetske komunikacione grupacije McCann Worldgroup, svojim kvalitetom i načinom rada, klijentima pružaju najbolje međunarodno iskustvo i vrhunsku lokalnu ekspertizu iz oblasti komunikacija.