Jana Savić Rastovac član 24. Golden Drum Best Practice žirija

Među deset priznatih svetskih stručnjaka iz oblasti kreativne industrije, koji čine Best Practice žiri 24. Golden Drum festivala, izabrana je i Jana Savić Rastovac, kreativna direktorka agencije McCann Beograd. Jana je zaslužna za uspehe agencije na mnogim međunarodnim festivalima, čest je govornik na značajnim advertajzing događajima i gost-predavač na nekoliko univerziteta u Srbiji.

Više informacija možete pronaći na linku: http://www.advertiser-serbia.com/golden-drum-objavio-imena-best-practice-zirija/

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.