I&F McCann Grupa nagrađena za Regionalni projekat godine

Na dodeli Godišnjih nagrada Srpske asocijacije menadžera (SAM), I&F McCann Grupa nagrađena je priznanjem za "Regionalni projekat godine". Ovo priznanje dodeljuje se kompanijama koje su svojim projektima doprinele promociji celog regiona kao investicione destinacije i razvoju spoljnotrgovinskih veza Srbije i zemalja u okruženju. Investicijom u Hrvatskoj i preuzimanjem agencija McCann i Universal McCann Zagreb, I&F McCann Grupa postala je drugi najveći afilijacijski partner kompanija IPG i McCann Worldgroup u svetu, i vodeći regionalni komunikacioni sistem koji uspešno posluje u osam zemalja jugoistočne Evrope.

Srđan Šaper prima nagradu SAM-a za Regionalni projekat godine

„Od osnivanja agencije pre 18 godina radimo na integrisanom pristupu na svim tržištima našeg regiona. Izgradili smo tim od 350 posvećenih i talentovanih ljudi i zahvaljujući njima ova nagrada je i moguća. Investicijom u Hrvatsku kreiramo organizaciju koja svojim poslovnim partnerima, vodećim internacionalnim, regionalnim i domaćim kompanijama, pruža sveobuhvatne usluge iz domena komunikacija, čime doprinosimo razvoju njihovog poslovanja i stvaranju povoljnije poslovne klime u regionu“, izjavio je Srđan Šaper, osnivač I&F McCann Grupe.

Nagradu je, u ime organizatora, osnivaču I&F McCann Grupe Srđanu Šaperu uručio  predsednik Evropske menadžment asocijacije Konstantinos Lambrinopulos.

Agencije članice I&F McCann Grupe dobile su više od 400 nagrada na međunarodnim, regionalnim i domaćim festivalima, među kojima su i dve najznačajnije nagrade iz oblasti advertajzinga, Zlatni i Bronzani Lav na Festivalu Cannes Lions, dok je agencija McCann Beograd ove godine proglašena za najuspešniju agenciju u Srbiji.

Tekst je objavljen na portalima: Danas, Biznis Magazin, Advertiser Srbija, Media Marketing, Marketing 365, Tanjug, Progressive Magazin, Crier Media Grupa na Facebook-u, GM Business, Retail Serbia i Vesti.

"I&F McCann Grupa" jedna je od vodećih komunikacijskih mreža u Jugoistočnoj Evropi uspešno posluje u osam zemlja: Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bugarskoj. Međunarodnim, regionalnim i lokalnim klijentima pruža najkvalitetnija strateška i kreativna rešenja za razvoj brendova, kroz sve kanale komunikacije. Agencije koje posluju u okviru "I&F McCann Grupe" deo su "McCann Worldgroup" (www.mccannworldgroup.com), jedne od najvećih međunarodnih mreža, koja danas posluje u više od 120 zemalja sveta, sa tradicijom dugom čak 111 godina, koja posluje u sastavu "Interpublic Group of Companies" (www.interpublic.com), najstarije američke multinacionalne komunikacijske korporacije, sa sedištem u Njujorku.